Logo Lokale Omroep Voor Oisterwijk


Sponsoren bedankt!

Zonder jullie bijdrage staan we nergens


Hoofdsponsor


Co-sponsor

Logo Appeldoorn Van Erven Makelaars

Appeldoorn Van Erven Makelaars

We kennen Oisterwijk en directe regio als onze broekzak, kennen er de weg, hebben er allemaal ons eigen sociale leven en, sterker nog, we wonen er allemaal. Het is voor ons eenvoudig om mensen te wijzen op de voordelen van het wonen in een prachtig dorp als Oisterwijk en omstreken.

Meer informatie over Appeldoorn Van Erven Makelaars


Logo Autoschade Service Udenhout

Autoschade Service Udenhout

Voor autoschade kunt u terecht bij autoschade service Udenhout. Niet alleen carrosserie schade's repareren wij, ook voor ruitschade (sterretje) of vervanging kunt u bij ons terecht Wij ontzorgen u als klant, de afwikkeling van de schade regelen wij. Ook zorgen wij voor passend (gratis) vervangend vervoer.

Meer informatie over Autoschade Service Udenhout


Logo Bakkerij Gillis

Bakkerij Gillis

Bakkerij Gillis is al bijna 40 jaar dé bakker van Oisterwijk. Van brood tot taart, bakkerij Gillis bakt het allemaal. Bakkerij Gillis steunt Wonderland al jaren door het leveren van heerlijk verse broodjes voor bijvoorbeeld de broodjes knakworst na afloop van het avondspel.

Meer informatie over Bakkerij Gillis


Logo Belvertshoeve

Belvertshoeve

Op een van de mooiste verborgen locaties, midden in de bossen van Oisterwijk vindt u De Belvertshoeve. U treft hier maarliefst twee unieke restaurants aan.

Brasserie De Belvertshoeve
Het is hier heerlijk genieten van een lunch, diner of gezellige borrel. De kaart gaat u verrassen! Met in de zomer een tuinterras in het groen, en in de winter een gezellige openhaard maken het geheel compleet.

Ibu Aidit
Is een modern ingericht Indonesisch restaurant. De keuken is gebaseerd op authentieke Indonesische gerechten. Dat alles staat voor genieten in stijl. Tevens is afhaal en catering mogelijk.

Meer informatie over Belvertshoeve


Logo Boogaers Timmerwerken

Boogaers Timmerwerken

Boogaers Timmer- en Onderhoudsbedrijf bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is uitgegroeid tot een zeer betrouwbaar klusbedrijf met uitstekende service en kwaliteit! U kunt bij ons terecht voor timmerwerkzaamheden zoals het zetten van kozijnen, dakkapellen, veranda's en schilderwerkzaamheden. Wij denken graag met u mee in mogelijkheden en leveren daardoor echt maatwerk! Sinds enkele jaren zijn wij leverancier van A-kwaliteit zonwering van het Nederlandse bedrijf SunStyle. Wij leveren en monteren rolluiken, zonneluifels, markiezen, sunscreens en insectenhorren.

Wij vinden het belangrijk dat er voor de Oisterwijkse jeugd leuke dingen georganiseerd kunnen worden en daarom sponsoren wij Stichting Wonderland graag!

Meer informatie over Boogaers TimmerwerkenLogo Eethuys de Lind

Eethuys de Lind

In ons Eethuys kunt u genieten van diverse lunch-, vlees- en visgerechten. Onze maaltijdsalades met verse streekproducten worden vers bereid in onze keuken. Wij werken met plateservice en u wordt geholpen in een bediend zitgedeelte, zoals dit hoort. Of u nu een frietje met snack of uitgebreid menu besteld, alles wordt geserveerd op een bord met frisse garnering.

Meer informatie over Eethuys de LindLogo Honders/Alting

Honders/Alting

Honders/Alting is als full-service makelaarskantoor actief in de regio Midden-Brabant met Oisterwijk als middelpunt. Het heeft zich toegelegd op de woningmarkt en het MKB-segment voor bedrijfsvastgoed. Het kantoor wordt geleid door Henk Honders en Kenneth Alting welke met hun enthousiaste en energieke benadering er keer op keer in slagen om ieder huisvestingsvraagstuk deskundig en snel op te lossen.

Meer informatie over Honders/Alting


Logo Hotel-Restaurant Boschoord

Hotel-Restaurant Boschoord

Net buiten Oisterwijk, verscholen tussen uitgestrekte bossen en grenzend aan een uniek heide- en vennengebied, ligt het sfeervolle driesterren Hotel-Restaurant Boschoord. Dit hotel staat synoniem voor gastvrijheid en de typische Brabantse gezelligheid. De indrukwekkende omgeving biedt tal van mogelijkheden en het hotel beschikt over voldoende faciliteiten voor een onbezorgd en ontspannen verblijf. Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend of midweek.

Meer informatie over Hotel-Restaurant Boschoord


Logo Jouw Leerstijl

Jouw Leerstijl

Jouw Leerstijl biedt hulp aan kinderen met leer-, gedrag- en ontwikkelingsproblemen. Een andere aanpak met vernieuwende methodes en technieken die worden ingezet om de capaciteiten van uw kind beter tot zijn recht te laten komen. Effectief bij dyslexie, add, adhd, autisme, beelddenken, hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid.

Meer informatie over Jouw Leerstijl


Logo Kinderopvang Humanitas

Kinderopvang Humanitas

Een vertrouwde plek voor uw kind. Een plek waar uw kind zich welkom voelt, waar zij of hij mag zijn wie zij of hij is. De pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Humanitas ondersteunen het kind op zijn ontdekkingstocht, want Kinderopvang Humanitas biedt meer dan kinderopvang. Met meerdere locaties in Oisterwijk is er altijd een geschikt plekje voor uw kind!

Meer informatie over Kinderopvang Humanitas


Logo Koos Kluytmans

Koos Kluytmans

Koos Kluytmans Interieurs, Al meer dan 50 jaar een begrip in de regio! Koos Kluytmans Interieurs is sinds 1958 gevestigd in Oisterwijk en totaalaanbieder voor de gehele woninginrichting in een voornamelijk moderne eigentijdse stijl. Kwaliteit is hetgene waardoor de collectie van Koos Kluytmans Interieurs zich kenmerkt. Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt om passend maatwerk te bieden in zitcomfort, wandoplossingen, eethoeken, karpetten, slaapcomfort, vloer- en raambekleding. Samen met u stellen wij een totaaladvies samen in vorm, kleur en materiaalgebruik om een perfect passend interieur te realiseren.

Meer informatie over Koos Kluytmans


Logo Moonen Attractieverhuur

Moonen Attractieverhuur

Wij hebben een assortiment van meer dan 2.000 verschillende attracties, waaronder springkussens, hindernisbanen, opblaasbare boardings, rodeo's, draaimolens, speciale effecten, decoratiemateriaal en promotionele objecten.

Ons brede assortiment biedt attracties voor jong en oud, sportieve en minder sportieve mensen en voor een dikkere en/of een smallere beurs.

Meer informatie over Moonen Attractieverhuur
Logo Scouting Oisterwijk

Scouting Oisterwijk

Wat is er nu 's avonds bij Wonderland gezelliger dan een kampvuurtje? En wie weet er nu meer van een kampvuurtje dan Scouting? Niemand toch? Scouting Oisterwijk verzorgt gezelligheid door kampvuurspullen en een barbecuerooster aan te bieden, zodat er 's avonds ook nog iets lekkers te eten is. Daarnaast lenen ze ook overig materiaal uit, zoals palen en touwen, om spelletjes mee te spelen en kookmateriaal om bijvoorbeeld een broodje knakworst warm te maken.

Meer informatie over Scouting Oisterwijk


Logo Stichting de Kloontjes

Stichting de Kloontjes

Stichting de Kloontjes, de organisatie van onder andere het (inter)nationaal bekende Intents Festival, zet zich in om evenementen te organiseren voor de jeugd en met de jeugd. Onze evenementen zijn bedoeld voor de wat oudere jeugd (17+). Toch vinden wij het ook belangrijk dat er voor de jongere jeugd en kinderen in Oisterwijk iets leuks te beleven is. Daarom dragen wij Stichting Wonderland een warm hart toe.'

Meer informatie over Stichting de Kloontjes


Logo Unilin

Unilin

Unilin Insulation bv zet de ervaringen en vragen uit de markt om in hedendaagse innovatieve producten. Producten ten behoeve van het hellend dak en isolatieplaten met een zeer ruime keuze aan afwerkingsmogelijkheden. Met het zeer uitgebreide leveringsprogramma heeft Unilin Insulation bv een antwoord op het overgrote deel van de vragen uit de markt. Maar ook bij overige vragen gebruikt U zijn technische kennis en jarenlange ervaring om project-specifieke oplossingen te realiseren.

Meer informatie over Unilin


Logo Vakgarage Paul Kuijpers

Vakgarage Paul Kuijpers

Vakgarage is met haar 235 leden de grootste onafhankelijke organisatie van autobedrijven in Nederland met full-service aanbod, zowel gericht op de particulier als de zakelijke markt. Vakgarage voldoet aan de belangrijkste criteria voor de autorijder: kwaliteit, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid, flexibiliteit, optimale service en een redelijke prijs.

Meer informatie over Vakgarage Paul Kuijpers


Logo Van Mossel

Van Mossel

De Van Mossel Groep is partner in mobiliteit, in de ruimste zin van het woord. Wij voeren de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens en hebben occasions van alle merken. Met 6 Volkswagen showrooms, 2 Audi showrooms, een Audi Centrum, een groot Volkswagen Bedrijfswagencentrum een 2 Mega Occasion Centra is de Van Mossel groep alom vertegenwoordigd in het zuiden van het land. Daarnaast zijn Van Mossel Leasing, 's lands grootste zelfstandige dealerleasemaatschappij, drie schadebedrijven en een schadeherstelbedrijf onderdeel van de Van Mossel Groep.

Meer informatie over Van Mossel


Sub-sponsor

Logo 2Sound Events
Logo Coppelmans Oisterwijk
Logo De Beer Oisterwijk
Logo De Leijhof
Logo De Reuselhoeve
Logo De Rosep
Logo Domino
Logo Eetcafé Lieve Lente
Logo Eetcafe de Tijd
Logo ElzenMaas
Logo Fitxpert
Logo Focke Houtenvloeren
Logo Foto Vlaminckx
Logo Het Burgerhuys
Logo Heukeloms Hoefke
Logo Ijssalon Matteo
Logo Kindergarden Oisterwijk
Logo Kinderopvang De Vlinder
Logo Klein Oisterwijk
Logo Lauveld Timmerbedrijf
Logo Maxim
Logo Mignon Juwelier
Logo Natuurtheater
Logo Osteopathie van Eijck
Logo Parel Express
Logo Samy
Logo Smaeck - Kaas & Delicatessen
Logo Speedliner
Logo Timmermans Electro
Logo Unica

Overige sponsoren

Schildersbedrijf Jack Ruskus
Wauw!
© Alle Rechten Voorbehouden - Stichting KVW Wonderland